BMW 6 Serie Cabrio Frozen Brilliant White Edition alleen voor US

BMW 6 Serie Cabrio Frozen Brilliant White Edition alleen voor US

0 5200

In een beperkte oplage van 100 exemplaren brengt BMW de 6 Serie Cabrio Frozen Brilliant White Edition op de markt, maar alleen voor de Amerikanen.

“Alle exemplaren van de BMW 6 Serie Frozen Brilliant White Edition zijn exclusief voor de Amerikaanse markt bedoeld en zullen dan ook vooralsnog niet in Nederland geleverd gaan worden”, aldus de woordvoerster van BMW Nederland. Deze speciale 6 serie is uitgevoerd in het bijzondere matte Frozen Brilliant White waarbij de spiegelkappen in een contrastrerende Frozen Black zijn uitgevoerd. Andere details zijn een zwarte grille, 20 inch lichtmetalen wielen, stoelen met Black Nappa leer, speciale interieurlijsten en het M Sport Package. De versie is alleen te bestellen als 650i en 650i xDrive. De prijzen voor de 6 Serie Frozen Brilliant White Edition beginnen bij $106,695 en $ 110,095 voor de xDrive.

P90117694

Modeljaar 2014

BMW komt in mei met de details van de 6 Serie voor modeljaar 2014. “Er staan voor de BMW 6 Serie geen grote wijzigingen gepland. Alleen op optioneel niveau gaan er een paar kleine dingen wijzigen”, zegt de woordvoerster. De F12/F13 3n de F06 zullen straks als optie ook het Multifunctionele instrumentenpaneel kunnen krijgen waarbij de informatie zich aanpast aan de stand van de BMW Driving Dynamics Control modus. Ook zal de iDrive versie 4.2 op deze auto komen. De handgeschakelde versnellingsbak die in Amerika leverbaar is voor onder meer de M6-modellen komt met het nieuwe modeljaar ook niet naar Nederland: “Wij in Europa krijgen alleen de M Double Clutch transmissie (M DCT) met 7 versnellingen.”

P90117695-zoom-orig

Bron: BMW USA

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter