BMW 6 Serie M Sport Edition

BMW 6 Serie M Sport Edition

0 2157

De modellen van de BMW 6 Serie combineren luxueuze flair en fascinerende sportiviteit tot het typische rijplezier in premium auto’s van het topsegment. De nieuwe BMW 6 Serie M Sport Edition is een uiterst exclusieve mogelijkheid om de dynamische kwaliteiten van de BMW 6 Serie Coupé, de BMW 6 Serie Cabrio en de BMW 6 Serie Gran Coupé te benadrukken.

Het M Sport Edition-pakket is leverbaar op alle varianten van de 6 Serie en bestaat uit een modelspecifieke M aerodynamica pakket, 19-inch lichtmetalen M-wielen, LED-mistlampen, zwarte remklauwen en donkergekleurde uitlaatmonden. Verder is iedere BMW 6 Serie M Sport Edition uitgerust met meesturende LED-koplampen met grootlichtassistent.

P90121679_highRes (2)

Ruim in de opties

Aan het interieur voegt BMW een met leer bekleed M-sportstuur en dashboard toe, dorpels met M-logo en met alcantara en leer beklede sportstoelen. Daarbij krijgen de M Sport Edition 6 Series een head-up display, een geluidssysteem met 12 of 16 speakers, parkeersensoren met camera en een ConnectedDrive Navigation-pakket mee.

P90121843

Motorisch veranderde er niets aan de 6 Serie. De 650i Coupe en Cabrio houden dezelfde motor ondanks dat de 650i Gran Coupé meer vermogen heeft. Het M Sport Edition pakket is ook te krijgen op de xDrive versies.

Bovendien is de BMW 6 Serie M Sport Editon te bestellen in de kleur Sakhir Orange: deze bijzondere kleur was tot nu toe alleen voorbehouden aan de BMW M6 varianten. Vanaf juni is de BMW 6 Serie M Sport Edition leverbaar.

Bron: BMW

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter