BMW 7 Serie Individual Final Edition

BMW 7 Serie Individual Final Edition

5 4536

De BMW 7 Serie (F01/F02) zal volgend jaar worden vervangen door de G11. Dit geeft BMW de reden om het vlaggenschip een gepast afscheid te geven. Met een zorgvuldig samengestelde selectie van opties uit de BMW Individual collectie is deze extra aantrekkelijke BMW 7 Serie Individual Final Edition tot stand gekomen.

De BMW 7 Serie Individual Final Edition zal volgende maand worden gepresenteerd op de 2014 Paris Motor Show en zit vol met leuke opties voor de verwende BMW rijder. Hierbij vallen als eerste de BMW Individual kleuren Citrine Black metallic of Mineral White metallic op. Maar uiteraard is de auto in elke gewenste kleur te bestellen. De zwart chromen details aan de buitenkant maken, samen met de 19″ Individual wielen, het uiterlijk af.

91229-p90158827

Piano Black

Voor het interieur heeft BMW gekozen voor het exclusieve Merino volleder in de kleuren Platinum of Cohiba Brown. Hierbij komt een passende alcantara hemelbekleding in Platinum of Antraciet. Op de stoelen en hoofdsteunen voor- en achterin komt een exclusieve belijning in Black of Opal White, wat contrasteert met de kleur leer. Verder zijn de interieurlijsten afgewerkt in BMW Individual Piano Black.

Er is één groot nadeel aan deze BMW 7 Serie Individual Final Edition: hij is alleen bedoeld voor de Franse markt. Merde!

Bron: BMW France

VERGELIJKBARE ARTIKELS

5 COMMENTAAR

Laat een reactie achter