BMW Individual video

BMW Individual video

0 1243

Je wilt dat jouw BMW anders is dan de anderen? Niet dezelfde als de buurman? Dan is het aanbod van BMW Individual wellicht iets voor jou.

BMW Individual is de meest exclusieve manier om met BMW te rijden. Van meet af aan beantwoordt iedere BMW aan de hoogste kwalitatieve en esthetische normen zodat iedere BMW bestuurder voluit geniet van de filosofie van het merk. BMW Individual gaat nog een stap verder en biedt de liefhebbers van uiterste verfijning daarenboven de mogelijkheid om zijn of haar BMW op een buitengewone en exclusieve wijze te gaan individualiseren. De karakteristieke BMW Individual carrosseriekleuren bijvoorbeeld variëren onder invloed van het licht. Hierdoor, en door de toepassing van bijzondere pigmenten onder het oppervlak, krijgen de BMW Individual carrosseriekleuren hun buitengewoon intense gloed.

Hoe hoger de eigen verwachtingen liggen, des te moeilijker ze te verwezenlijken zijn. Want ware exclusiviteit is uiterst zeldzaam. Precies deze eigenschap maakt een BMW Individual zo uniek, want de materialen werden zorgvuldiger geselecteerd dan bij welke andere auto ook. Door de volmaakte compositie van alle details wordt de hoge ambitie van BMW Individual verwezenlijkt.

Bron: BMW Actuel

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter