BMW M Performance parts voor de beide Touring modellen

BMW M Performance parts voor de beide Touring modellen

1 2220

BMW heeft de nieuwste M Performance Parts voorgesteld voor de nieuwe BMW 3 Serie Touring (F31) en de 5 Serie Touring (F11).

Ook bij de Touring modellen probeert BMW met de BMW M Performance Parts een tussenweg te vinden tussen een serieus en een sportief uiterlijk. hierbij staat de kwaliteit als vanzelfsprekend op een eenzaam hoog niveau. Uiteraard lijken de delen van de 3 Serie Touring op die van de sedan die we al eerder hebben gezien. grote luchtinlaten met een zwarte splitter bepalen het frontaanzicht. De zwarte nieren zorgen voor een dreigend voorkomen. 20” lichtmetalen velgen en diepe zijskirts met een M Performance embleem bepalen het zijaanzicht. De achterkant is voorzien van een diepere diffusor met, in het geval van de getoonde 335i Touring, links en rechts een dikke uitlaatpijp.

Bij de 5 serie Touring zien we dezelfde aanpak. Hierbij is de frontsplitter gemaakt van carbon. Ook bij de F11 zijn er zwarte nieren te verkrijgen. De achterdiffusor is verkrijgbaar voor modellen met het BMW M pakket. De carbon achterspoiler staat de Touring ook goed. Voor de 535i Touring is er een sportuitlaat verkrijgbaar die voor een dieper, maar niet irriterend, geluid zorgt. En als klap op de vuurpijl is er voor de 520d een Power Kit te krijgen waarbij de volledige fabrieksgarantie behouden blijft. Hierbij stijgt het vermogen van de N47 motor naar 200 pk en het koppel naar 420 Nm. Deze M Performance Power Kit is ook leverbaar voor de 120d en 320d met stanaard 184 pk.

Niet voor de 5 Serie, maar wel voor de 1- en de 3 Serie is er naast het volledige aerodynamiek pakket ook een sportonderstel en een sportremset leverbaar. Bij deze sportremmen kan gekozen worden tussen gele, oranje of rode remklauwen.

Bron: bimmertoday.de

VERGELIJKBARE ARTIKELS

1 COMMENTAAR

Laat een reactie achter