BMW M6 Competition Package spyshots

BMW M6 Competition Package spyshots

0 1348

In navolging van de gespotte BMW M5 LCI met het optionele Competition Package, die 15 tot 20 pk meer zou leveren, is nu ook de BMW M6 gesnapt met dit pretpakket. 

Het kon ook niet uit blijven. Wel de M5 voorzien van de leukste optie mogelijk en de BMW M6 overslaan. Daarom krijgen ook de drie versies van de M6 ( Coupé, Cabrio en Gran Coupé) het Competition Package. Nu heeft BMW dit hele pakket nog steeds niet bevestigd, maar alles wijst erop dat dit er zeker komt en als duur extraatje wordt aangeboden. Worldcarfans komt nu met de eerste foto’s van deze über M6.

BMW-M6-Competition2

Zo’n pakket ziet er waarschijnlijk als volgt uit: standaard de carbon remmen, harder onderstel, scherpere stuurinrichting, andere velgen, een ander carbon achterspoilertje en als klap op de vuurpijl een vermogenstoename van 15 of 20 pk. Hierbij komt het totaal dus op 575 of 580 pk. Of de Competition Package uitvoeringen nog een gewijzigd interieur krijgen is ons nog niet bekend.

BMW-M6-Competition

Let wel op. Dit Competition Package voor de M5 en M6 is wel meer op circuitgebruik gericht dan de standaard auto, maar nog steeds goed bruikbaar voor op de gewone weg. BMW wil graag dat de auto’s gewoon dagelijks te gebruiken zijn.

Bron: Worldcarfans.com

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 9472

2 8148

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter