BMW op de AMI 2012 in Leipzig

BMW op de AMI 2012 in Leipzig

0 1137

Van 2 t/m 10 juni heeft de Auto Mobil International (AMI) in Leipzig de deuren open gezet voor alle autofans. Op de BMW stand in hal 3 staan twee wereldprimeurs en twee Europaprimeurs klaar.

Met ruim 600 stands en meer dan 300.000 bezoekers heeft de Auto Mobil International zich de laatste 20 jaar als één van de belangrijkste auto tentoonstellingen in Duitsland opgewerkt. Naast de auto tentoonstelling is er ook de AMITEC van 2 t/m 6 juni. Dit is vaktentoonstelling voor Auto-onderdelen, werkplaatsen en gereedschappen. Ook de AMICOM is er in dezelfde periode. Deze heeft als onderwerp voertuigcommunicatie, entertainment en navigatiesystemen.

BMW neemt twee wereldprimeurs en twee Europese primeurs mee naar Leipzig. Welke dat zijn blijft nog even geheim. Wij vermoeden dat één daarvan de nieuwe BMW 3 Serie Touring gaat worden. Ook de BMW fabriek Leipzig presenteerd zich op de BMW stand. Onder het motto „Wir bauen die Zukunft“ krijgen de bezoekers meer inzicht in de bouw van elektrovoertuigen. Hier worden ook de BMW i3 Concept en BMW i8 Concept opgesteld. Ook zal de BMW M3 DTM Showcar te zien zijn.

Bron: BMW.de

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 8214

1 12627

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter