BMW X4 Concept wereld première

BMW X4 Concept wereld première

0 1385

Hij is bekend gemaakt: de BMW X4 Concept (F26). In de dubbelkegel van BMW Welt in München is het doek van deze Cross-Over BMW X model getrokken. 

Gegevens zijn nog niet bekend gemaakt, maar de kleur van de BMW X4 Concept is Long Beach Blue. De BMW X4 Concept kun je qua styling vergelijken met de BMW X6 maar met het formaat van de BMW X3. Op deze laatste auto is hij ook gebaseerd en komt hij technisch ook grotendeels mee overeen. Hij is net zolang als de BMW X3, maar 34 mm breder en 39 mm lager.

P90117633_highRes

Agressief ogend

Opvallend is de agressief ogende voorbumper. De Concept versie is voorzien van volledige LED koplampen. Die zullen op de productieversie als optie worden aangeboden. De koplampen lopen, volgens de laatste trend bij BMW, door tot aan de grille. De spiegels zullen voorbehouden blijven aan de Concept. De achterzijde is nog redelijk rustig vormgegeven, waarbij de beide uitlaateindstukken nog het meest in het oog springen.

P90117635_highRes

De BMW X4 concept wordt op de Autotentoonstelling in Shanghai voor het eerst aan het publiek getoond. In 2014 moet de auto op de markt komen.

Bron: BMW

Video: AutoBild

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter