BMW X4 staat in de startblokken

BMW X4 staat in de startblokken

2 1062

BMW gaat het opnemen tegen de Range Rover Evoque met de komende BMW X4. Hier zijn een paar mooie impressies van hoe de auto eruit zou komen te zien.

Het Britse AutoExpress komt nu met deze mooie impressies naar buiten. Deze tekeningen zijn tot stand gekomen met behulp van een insider van BMW. Deze nieuwe BMW X4 zal in 2014 van dezelfde band lopen als de X3, X5 en X6 in Spartanburg. Van de laatste zijn toch een paar stylingelementen overgenomen. Stoer bumpers met grote luchtinlaten. Maar bijvoorbeeld de koplampen lijken dan weer sterk op die van de huidige 1 Serie. De grille valt groot uit om indruk te maken op het overige verkeer. De achterzijde doet het meest aan de BMW X6 denken.

De BMW X4 deelt zijn platvorm met de X3. Hij wordt wel sportiever in de markt gezet. Ook het motorengamma zal overeenkomen met de F25. De nieuwe BMW X4 zal weer een niche in het BMW programma gaan vullen. Hij moet de concurrentie aangaan met de eerder genoemde Evoque maar ook met de komende Audi Q6 en de Audi/Porsche Cajun modellen die in de planning staan.

Bron: AutoExpress

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 COMMENTAAR

  1. Wat een leijk hok. Komt niet in de buurt van een Evoque. Maar goed, deze blijft wel heel. Is ook wat waard.

Laat een reactie achter