BMW X6 M Design Edition gelimiteerd op 100 stuks

BMW X6 M Design Edition gelimiteerd op 100 stuks

0 1342

BMW M GmbH met een exclusieve BMW X6 M Design Edition om het naderende afscheid van de BMW X6 wat dragelijker te maken. 

Het is een gelimiteerde uitvoering van de snelste X6 (E71) van 100 exemplaren. Dus exclusiviteit gewaarborgd. Als basis dient de 555 pk sterke X6 M en hij wordt leverbaar in drie kleuren: Alpinweiss, Melbourne Rot en Saphirschwarz. Van binnen is hij sportief uitgerust met Merino leer, inclusief het dashboard in de twee kleuren Black/Mugello Red met Mugello Red contrasterende stiksels. Rechts op het dashboard zit een plaquette met het serienummer/100.

P90139051 (1)

Optisch onderscheidt de BMW X6 M Design Edition zich van de andere X6-en door een extra frontsplitter en een achterspoiler van carbon. Zwarte nieren, spiegelkappen en een zwarte diffusor aan de achterzijde maken de auto iets agressiever. Ook de 21″ grote styling 310 M  velgen met carbon accenten komen uit de BMW M Performance folder. Als optie kun je kiezen voor de bestickering in de BMW M GmbH kleuren.

En dan nu het slechte nieuws: hij komt niet naar Nederland. Volgens de importeur is deze speciale uitvoering voor de Nederlandse markt niet interessant.

Bron: BMW

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter