Campagne 6 Serie Gran Coupé

Campagne 6 Serie Gran Coupé

1 1724

De BMW 6 Serie Gran Coupé zal zijn wereld debuut maken op de Internationale Motor Show in Geneve op 6 maart 2012. De eerste vier-deurs coupé van BMW beschikt over een trendsettend design, sportieve dynamiek en exclusieve elegantie.

De media campagne is voorzien van een totale zonsverduistering als centraal thema: een sierlijk, maar tegelijkertijd, adembenemend natuurlijk fenomeen dat de pure schoonheid van de natuur aan haar waarnemers onthult voor een kort moment. “Schoonheid geopenbaard.” Dat is ook het motto van de nieuwe BMW 6-serie Gran Coupé campagne, die het unieke moment van een totale zonsverduistering combineert met dit exclusieve voertuig.

De wereldwijde campagne zal gelanceerd worden in print-en tv-media in het tweede kwartaal 2012. De print advertenties beschikken ook over het natuurlijke fenomeen van een totale eclips van de zon in esthetische en artistieke visuals, terwijl de tekst ook wijst op de bijzondere aard van het moment. Koppen als “Sommige dingen zijn het wachten waard” onderstrepen de zeldzame schoonheid en tijdloze fascinatie van de nieuwe coupe. De beelden voor de printcampagne werden geschoten door de Duitse foto kunstenaar Hubertus Hamm.

De tv-commercial toont de BMW 6-serie Gran Coupé vanuit drie verschillende hoeken. Het begint met een totale eclips van de zon, de contouren van het model nauwelijks herkenbaar. Naarmate de verduistering vordert, word de nieuwe coupé geleidelijk meer zichtbaar, totdat de volle schoonheid eindelijk is onthuld in het daglicht. De kijker is gebiologeerd door het unieke karakter van het moment als de spanning stijgt. De in Londen gevestigde regisseur Sam Brown, wiens creativiteit bekend is uit muziekvideo’s van onder andere James Blunt’s “Goodbye My Lover” en “You’re Beautiful”, was verantwoordelijk voor de productie. De muziek voor de BMW 6-serie Gran Coupé commercial is overgenomen uit “New Dawn Fades” van Moby.

De eerste online-activiteiten zijn al gelanceerd op de BMW homepage http://www.bmw.nl/ en www.facebook.com/bmw. Gebruikers kunnen zich aanmelden voor meer informatie door te klikken op een “Blijf op de hoogte” knop. Een online video bespreekt de engine-technologie en design concept achter de auto. Deze video kan ook bekeken worden op de BMW TV site en de BMW-kanaal op YouTube en Facebook. Maar uiteraard ook op onze bmwblog.nl

 

VERGELIJKBARE ARTIKELS

1 COMMENTAAR

  1. Leuk! heb me net aangemeld en hoewel ik de 6 Serie gran coupe niet als echte 4 deurs coupe zie (meer als grote sedan) ben ik wel te spreken over dit nieuwe model!

Laat een reactie achter