De BMW M Sales Awards 2012

De BMW M Sales Awards 2012

0 1147

De jaarlijkse BMW M Sales Awards begint echt een traditie te worden. Dit jaar vond het plaats in het zonnige Miami.

Het exclusieve evenement is in het leven geroepen om de mensen vanuit de hele wereld te eren die verantwoordelijk zijn voor de BMW M verkopen. Dit jaar was er een record opkomst. Bijna honderd mensen uit 23 landen waren aanwezig. De BMW M Sales Awards in Miami hadden als slogan “The Ultimate Incentive Trip”. Om te onderstrepen hoe belangrijk dit evenement is waren BMW M CEO, Dr. Friedrich Nitschke en Brian Watts, Head of M Global Sales and Marketing als gastheren aanwezig.

Het evenement begon op 27 maart in het luxe  Mondrian Hotel in South Beach. Op de agenda stond onder andere een dag op het Homestead Raceway circuit waar een indrukwekkende line-up van BMW M voertuigen klaarstond om door de mensen gereden te worden die normaal proberen deze sportauto’s te verkopen. Onder leiding van ervaren instructeurs van de Spartanburg M Performance School werd de gasten duidelijk gemaakt waarom M “The Most Powerful Letter In The World” is.

Welke modellen stonden ter beschikking? De BMW M3 Sedan en Coupé en, de favoriet, de BMW 1M Coupé. Gelukkig hoefde niemand zich zorgen te maken over banden of remmen. Ook was de nieuwe BMW M5 aanwezig. Wie het lef had kon meerijden met Matt Mullins, Chief Driving Instructor van het Performance Center. Uiteraard stelden beide niet teleur.

Volgende stop op het programma was het hippie Clevelander hotel waar een private rooftop party was georganiseerd. Het Miami “Art Deco” feestje was volledig in BMW M style. Na een korte nachtrust werd er, met snelle M produkten in het achterhoofd, gevaren met twee high-speed powerboats door het Biscayne National Park. ’s Avonds was er een groots gala met twee surprise guests: de nieuwe BMW M6 Coupé en BMW M6 Cabrio. De M6 Cabrio had hiermee zijn eerste publieke voorstelling.

Na het diner werd iedereen die aanwezig was door Brian Watts op het podium geroepen. Zij kregen allemmal een gepersonaliseerde BMW M helm in het matzwart. Dit unieke presentje was een mooie afsluiter van een geweldig evenement waarmee de waardering door BMW M werd geuit voor alle mensen die verantwoordelijk zijn voor het wereldweide succes.

Bron: bmwblog.com

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 9668

2 8203

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter