De nieuwe BMW 6 Serie Gran Coupé is er vanaf € 94.400,-

De nieuwe BMW 6 Serie Gran Coupé is er vanaf € 94.400,-

1 3777

Vanaf 2 junistaat de nieuwe BMW 6 Serie Gran Coupé in de showroom voor een prijs vanaf 94.400 euro.  Hiermee positioneert BMW de auto precies tussen de BMW 6 Serie  Coupé en de BMW 7 Serie in.

De BMW 6 Serie Gran Coupé  verenigt het beste uit deze twee werelden door de kwaliteiten van een  exclusieve en elegante coupé te combineren met die van een  ruime, luxe sedan. De kenmerkende BMW proporties vallen hierbij uitzonderlijk laag en  sportief uit. De Gran Coupé is één van de weinige  auto’s in zijn soort met een 4+1 interieur met plaats voor 5  personen. De BMW 640i Gran Coupé is voorzien van een TwinPower  Turbo zescilindermotor met 235 kW/320 pk. De zescilinder dieselmotor  in de BMW 640d Gran Coupé levert 230 kW/313 pk en kost 99.800  euro. Topmodel wordt de BMW 650i Gran Coupé die voorzien is van  één van de zuinigste achtcilinder motoren ter wereld met  een uitstoot onder de 200 g CO2/km – en dat bij een vermogen van  330 kW/450 pk. Dit model wordt bovendien beschikbaar met xDrive  vierwielaandrijving. Beide achtcilinder modellen worden leverbaar  vanaf september en zullen respectievelijk 111.000 euro en 116.700 euro  gaan kosten.

Bijzondere kwaliteit van deze eerste vierdeurs coupé van BMW  is het ruimteaanbod en de uitstekende toegankelijkheid van de auto. De  BMW 6 Serie Gran Coupé biedt voor een coupé op de  achterbank volop ruimte, mede dankzij de t.o.v. de 6 Serie  Coupé elf centimeter langere wielbasis. De hoek van de  rugleuning van de achterbank is bovendien gericht op maximaal comfort.  Bijzonder is bovendien dat die kan worden neergeklapt, zodat een  doorlaadmogelijkheid ontstaat. De inhoud van de bagageruimte kan  zodoende van 460 liter nog verder worden vergroot naar in totaal 1.265 liter.

De BMW 6 Serie Gran Coupé beschikt over een uiterst luxe interieur  waarbij gebruikgemaakt is van de meest hoogwaardige materialen. Ook de  uitrusting is van het hoogste niveau. Zo is de auto standaard voorzien  van verwarmbare en elektrisch verstelbare voorstoelen met  geheugenfunctie, lederen bekleding, Dynamic Damper Control, Xenon  koplampen met LED dagrijverlichting en achttraps automatische  transmissie met Auto Start Stop-functie op alle modellen.

De nieuwe troef van BMW is de auto voor de sportief ingestelde rijder  die geen compromis wil sluiten tussen exclusiviteit, luxe, design en gebruiksgemak.

Bron: BMW Press Nederland

VERGELIJKBARE ARTIKELS

1 COMMENTAAR

  1. Is dit mooi? Ja dit is mooi.
    Is het interieur over de top? Ja is over de top (maar wel heel lekker 😉
    Is de auto betaalbaar? Nee dat niet. Maar dan zou je ook niet zo’n mooie bak hebben met een over-de-top interieurtje !

Laat een reactie achter