De nieuwe BMW 7 Serie (G11) gespot

De nieuwe BMW 7 Serie (G11) gespot

0 3138

BMW loopt op dit moment al aardig voorop als het aankomt op gewichtsreductie. Het is dan ook geen geheim dat de technologiedrager van BMW ook veel overgewicht zal verliezen door de nieuwe technieken. 

BMW heeft door samenwerking met de SGL Group veel ervaring opgedaan met de productie van CRFP. Het resultaat is op dit moment zichtbaar als BMW i3 en straks de BMW i8. Maar ook toekomstige conventionelere BMW’s zullen gebruik gaan maken van dit ultra licht en sterk materiaal. Als eerste is de nieuwe BMW 7 Serie aan de beurt.

i-p5hJ2S8

De nieuwe BMW 7 Serie (intern G11) wordt voor modeljaar 2016 klaargestoomd en is al eerder betrapt tijdens het testen. Maar de auto die we hier zien lijkt meer te bestaan uit kant en klare serie technieken. De gepolijste uitlaten hebben al een definitieve vorm en passen mooi in de afgeplakte bumpers. De sideskirts lijken al klaar te zijn en de voorbumper is ook de uiteindelijk versie inclusief de grote nieren.

Het model dat we hier zien is een standaard BMW 7 Serie, maar er gaan hardnekkige geruchten rond dat BMW M GmbH zich met het vlaggenschip gaat bemoeien. Niet een volledige M maar wel een M Performance versie. Over de technieken die gebruikt gaan worden weten we nog helemaal niets, maar er zijn tekenen die wijzen op een BMW M770i ​​xDrive-variant. Zodra we meer weten lees je het hier.

Bron: bimmerpost.com

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter