Facelift voor Rolls-Royce Ghost

Facelift voor Rolls-Royce Ghost

0 1467

In 2009 werd de Rolls-Royce Ghost geïntroduceerd. En dat model is, volgens het Britse luxemerk onder bewind van BMW, nu toe aan een opknapbeurt. De aanpassingen blijven echter zeer discreet. 

Op de eerste teaser is alleen een glimp op te vangen van de nieuw gestylde koplampen. Die bevatten nu uitsluitend LED’s. Ze worden vergezeld van een mild gewijzigde voorbumper, een subtiel veranderde grille en bijhorende omlijsting en een motorkap waarvan de plooilijnen voortaan ontspruiten aan weerszijden van de Spirit of Ecstacy-beeltenis. Ook op de voorschermen komt er een extra vouwlijn bij.

Nog betere stoelen

Over de comfortstoelen van de Ghost kunnen we geen slecht woord verzinnen, maar Rolls-Royce heeft een manier gevonden om ze nog comfortabeler te maken dan tevoren. Het is samen met een update van de boordelektronica, die vooral voorzien is van een betere connectiviteit, de voornaamste interieurwijziging.

De Britten hebben aan hun al erg uitgebreide catalogus nog enkele opties toegevoegd. Wie het geluk heeft in deze klasse te gaan shoppen kan voortaan kiezen uit meer koetswerktinten, nieuwe houtfineersoorten, een meer omvangrijke houtbekleding dan voorheen, geïnspireerd op die van de Wraith, en extra velgen. De vernieuwde Ghost staat op de autobeurs van Genève begin maart.

Bron: Rolls-Royce

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter