Interieurfoto’s van de nieuwe BMW M3 en M4

Interieurfoto’s van de nieuwe BMW M3 en M4

0 1810

Spionagefotografen uit China hebben het interieur van de nieuwe BMW m3 en M4 op de gevoelige plaat vast kunnen leggen. Opvallend hierbij zijn de schitterend vormgegeven sportstoelen. Let op: waarschijnlijk een pre-productiedesign, maar het zal straks niet veel afwijken. 

De rugleuning en de hoofdsteun bestaan uit één gedeelte en zijn bekleed met leer. Op de rugleuning zit een chromen M embleem. Het is op de foto’s niet te zien of er carbon is gebruikt, maar wij denken dat dit materiaal een grote rol zal spelen in de constructie van deze stoelen. Op de foto’s is ook te zien dat dit exemplaar een M DCT bak heeft met zeven versnellingen en een Launch Control functie. Deze nieuwe bak moet een stuk stiller schakelen dan de vorige en geeft ook tussengas bij het terugschakelen. Deze set-up is oorspronkelijk ontworpen voor de Motorsport.

f80-9

De nieuwe BMW M3 en M4 krijgen de nieuwe motor (S55), een drie liter zes cilinder met twee Monoscroll Turbo’s die 430 pk gaat leveren met een koppel van meer dan 500 Nm. Op de Detroit Auto Show in 2014 krijgen de BMW m3 en M4 het podium waar iedereen op zit te wachten.

Bron: bimmerpost

VERGELIJKBARE ARTIKELS

3 14376

2 10210

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter