Kennametal bekroond met BMW Supplier Innovation Award

Kennametal bekroond met BMW Supplier Innovation Award

2 1302
Kennametal heeft in de categorie productiviteit de 2014 BMW Supplier Innovation Awards ontvangen. Kennametal, de enige gereedschappenleverancier die voor de prijs is genomineerd, kreeg ook erkenning voor meer dan 30 jaar partnerschap met BMW.
De prijs werd toegekend vanwege zijn innovatieve en productiviteit verhogende gereedschap die door BMW worden ingezet bij de productie van motorblokken in Steyr, Oostenrijk. Een oplossingsgericht technisch team van Kennametal werkt samen met BMW om dergelijke productiviteitsverhogende verbeteringen tot stand te brengen.

‘We zijn vereerd om uit meer dan 200 leveranciers voor deze BMW prijs te zijn uitverkoren’, zegt Gérald Goubau, vice president en general manager van Kennametal Tooling Business Unit. ‘Het is een belangrijke bevestiging van onze missie om innovatie te bieden die klanten waarderen; iets waar we iedere dag naar streven.’

artikelen_fotos_155974_800

De BMW Group ziet innovatie als de basis voor succes van een onderneming en concurrentiekracht in de toekomst. Alleen met creativiteit en inventiviteit op hoog niveau zijn de uitdagingen in de automobielindustrie aan te gaan. De BMW Group erkent daarom zijn meest innovatieve leveranciers als belangrijkste partners die een cruciale rol spelen bij de succesvolle implementatie van nieuwe ontwikkelingen. De Supplier Innovation Award is ontworpen om hulde te brengen aan hun prestaties.

Kennametal

Kennametal Inc. biedt al driekwart eeuw innovatieve slijtvaste producten, toepassings-engineering en -services op basis van geavanceerde materialenkennis. Met ongeveer 14.000 medewerkers en een omzet van bijna drie miljard dollar, realiseert de onderneming de helft van zijn inkomsten buiten Noord-Amerika. In Nederland heeft Kennametal een vestiging in Armhem.

Bron: vraagenaanbod.nl

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 COMMENTAAR

Laat een reactie achter