De M4 DTM Champion Edition

De M4 DTM Champion Edition

3 14302

Marco Wittmann heeft voor de tweede keer in zijn loopbaan de DTM-titel gepakt. Dit moet natuurlijk gevierd worden met een speciale uitvoering van de BMW M4. De BMW M4 DTM Champion Edition. 

De M4 DTM Champion Edition is gebaseert op de techniek van de BMW M4 GTS. Zo krijgt deze versie ook de bekende waterinjectie-behandeling die de motor in de M4 GTS kreeg. Verder is het vermogen hetzelfde als bij de GTS, net als de acceleratiecijfers: 3,8 tellen naar de honderd en een top van 305 km/u.

m4-dtm-champion-edition-10002

Exclusief met 200 stuks

Van de BMW M4 GTS worden er 700 stuks gebouwd.  De kampioensauto is nog wat exclusiever. Bij 200 exemplaren houdt het op. Verwacht is dan ook een run op orders ondanks een waarschijnlijk stevige prijs. Bij onze oosterburen kost de auto € 148.500,-.

De M4 DTM Champion Edition zal enkel te bestellen zijn in Alpine White. Het uiterlijk is een combinatie tussen de huidige DTM-auto van BMW en de BMW M4 GTS. Van binnen de bekende kuipstoelen met vier-punts gordels. Een echt racemonster is de Champion Edition niet. Zo beschik je nog steeds onder andere over PDC, een navigatiesysteem en airconditioning.

Bron: BMW Group

VERGELIJKBARE ARTIKELS

3 COMMENTAAR

  1. 100,000 Backlinks only $10,Subject to data from ahrefs.com.After paid $10 by PayPal (My PayPal:helloboy1979@gmail.com),Tell me your URL, email and comment content.I will complete the task within ten days.But It may take up to a month for the data updated from ahrefs.com.

Laat een reactie achter