Nieuwe accenten op de BMW X1

Nieuwe accenten op de BMW X1

0 2260

De BMW X1 staat bekend als een pionier op het gebied van de premium Sports Activity Vehicle en het SUV segment. Het stoere design met een premium karakter kent geen concurrentie in zijn klasse. Vanaf de lente 2014 wordt dit premium gevoel nog iets vergroot. 

Dit wordt gedaan door een aantal eye-catching exterieur accenten en een verbeterde ambiance in het interieur. Ook de uitrustingsmogelijkheden worden uitgebreid. En BMW ConnectedDrive wordt ook op de laatste stand gebracht. De stijlvolle en krachtige luchtinlaten in de voorbumper onderstrepen de sportieve en krachtige uitstraling van de BMW X1. Standaarduitrusting omvat nu ook dagrijlicht. Ook nieuw voor dit model zijn de fraai vormgegeven 17-inch lichtmetalen velgen met V-spaak design. Sparkling Brown metallic is ook toegevoegd aan het assortiment lakkleuren die beschikbaar zijn voor de BMW X1.

P90137830

Indien besteld met de BMW xLine, BMW Sport Line of de M Sport-pakket, wordt het oppervlak van de kap over het instrumentenpaneel bekleed met soft-touch materiaal. De optionele interieurlijsten verfraaien ook het interieur met een keuze uit exclusieve accenten in hoogglans zwart, mat Korallrot of pearl-gloss Chrome. De roestvrijstalen dorpel afwerkingen beschermen de onderste achterklep rand en is een aanvulling op de verfijningen die de BMW X1 onderscheidt.

Bron: BMW

 

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter