Nieuwe BMW 3 Serie GT laat wat meer zien

Nieuwe BMW 3 Serie GT laat wat meer zien

0 1656

Ondanks dat er mensen zijn die de BMW 5 Serie GT niet mooi vinden, komt BMW toch met een kleinere broer van dit concept. En zo langzamerhand laten ze steds meer zien van deze nieuwe 3 Serie variant.

De interne naam wordt F34 en we verwachten hem op de 2013 NAIAS Detroit in januari of anders in maart op de Autosalon van Genève. BMW is druk bezig om de laatste puntjes op de GT te zetten en uiteraard is de auto weer eens gezien. Ze willen graag aandacht voor dit model dus de camouflage wordt steeds iets minder. Te zien zijn de duidelijke Gran Turismo lijnen. Let wel op dat we deze 3 Serie GT niet verwarren met de 4 Serie Gran Coupé die er ook aan zit te komen en een duidelijke  coupé lijn meekrijgt. Deze BMW 3 Serie GT is meer gericht op comfort en gebruiksgemak.

Wat ook opvalt is dat het gezicht wel lijkt op dat van de BMW 3 Serie sedan maar toch ook afwijkt. De nieren zijn slanker en breder en de koplampen zijn hoger vormgegeven. Ook de Hofmeister knik is nieuw vormgegeven. Motorisch zal de GT niet sterk afwijken van de huidige F30. De bekende diesels en benzine versies zullen worden ingezet.

De nieuwe BMW 3 Serie GT wordt een auto die bedoeld is voor de mensen die comfort en ruimte kunnen waarderen, maar niet gelijk in een 5 Serie willen stappen en een Touring te veel combi-gehalte vinden hebben.

Bron: bimmerpost.com

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10138
video

2 4399

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter