Nieuwe BMW X1 (2016) gespot

Nieuwe BMW X1 (2016) gespot

0 3317

Tijdens een transport op een vrachtwagen werd de nieuwe BMW X1 gespot. laat je niet misleiden door de verontrustende teksten op de transportwagen. Deze auto wordt gewoon verplaatst naar een andere locatie.

De nieuwe BMW X1. Het lijkt nog maar zo kort geleden dat we kennis hebben gemaakt met de huidige en eerste generatie van de kleine SUV. Toch is het voor modeljaar 2016 alweer tijd voor de volgende. De BMW X1 die we nu allemaal kennen blinkt uit door de rijeigenschappen. Of de nieuwe ook de lat zo hoog kan leggen weten we niet omdat die wordt gebaseerd op het nieuwe UKL platvorm en daardoor voorwielaandrijving zal krijgen. Dit heeft natuurlijk ook voordelen. Bijvoorbeeld meer binnenruimte. Maar gelukkig blijft xDrive ook op de optielijst staan.

x1-4

De auto op de foto’s is nog zeer hevig gecamoufleerd zodat we over het uiterlijk nog niet veel kunnen zeggen. De spatborden lijken ons breder en de nieuwe BMW X1 heeft een sportievere daklijn. De motorkap lijkt tot vooraan te lopen om netjes op de grille aan te sluiten. En zoals alle nieuwe BMW’s zitten de zijrichtingaanwijzers in de buitenspiegels. Opvallend is de dwars geplaatste achterdemper van de uitlaat met aan beide zijden een uitlaatpijp.

We denken dat de nieuwe BMW X1 in 2015 wordt voorgesteld. (IAA?)

x1-1

Bron: autoevolution.com

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 8205

2 6798

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter