Nu officieel: de BMW M4 Concept

Nu officieel: de BMW M4 Concept

0 1439

Morgen wordt op Pebble Beach het doek getrokken van de BMW M4 Concept. En dan ook gelijk in deze opvallende kleur: Aurum Dust.

En om maar meteen duidelijk te zijn, deze kleur komt niet in serieproductie. Wel iets wat er op lijkt, maar niet exact dezelfde. Het uiterlijk van de auto komt aardig overeen wat iedereen er van verwacht had. Er zitten geen componenten aan die we niet in productie terug zouden kunnen vinden. Opvallend is de grille met de dubbele spijlen, net als de nieuwe BMW M5 en M6, met daarin een M3 logo. De voorspoiler bestaat uit drie grote luchtopeningen waarvan de buitenste dienen voor de Air Curtain om de lucht aerodynamisch om de voorwielen te geleiden. Onderaan zit een carbon splitter. De motorkap beschikt over een flinke powerdome en de wielkasten zijn een stuk breder dan de standaard 4 Serie.

BMW M4

De atmosferische V8 in de M3 E90-generatie zal wijken voor een kleine 6-in-lijn. Maar wel eentje met liefst drie turbo’s. Het vermogen komt hierbij rond de 450 pk waarmee de M4 in ongeveer in iets meer dan 4 seconden op de 100 km/h moet zitten.

Bron: BMW M

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 9996

2 8312

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter