Speciale gelimiteerde BMW Z4 Mille Miglia

Speciale gelimiteerde BMW Z4 Mille Miglia

1 2813

Traditigetrouw is BMW goed vertegenwoordigd bij de Mille Miglia. Deze klassiekerrace staat in mei weer op het programma en BMW komt nu met een speciale Mille Miglia Editie van de Z4.

Het meest opvallende onderdeel van dit speciale pakket is de grijze lak die balanceert tussen mat en glanzend. Dit is natuurlijk gebaseerd op de klassieke Mille Miglia winnaar van 1940 de BMW 328 MM. De van oorsprong matte lak is voor twintig procent glanzend gemaakt. Verder vinden we in de voor- en achterbumper zwarte inlaten en zwarte nieren en staat de BMW Z4 op grote dark chromen 19″ velgen. De stiksels in het stuur en de stoelen zijn rood en ook de piping van de alcantara vloermatten ontkwamen zijn in deze kleur uitgevoerd.

De BMW Z4 Mille Miglia heeft speciale plaatjes op de achter-, zij- en binnenkant van de auto. Binnenin is niet alleen te zien dat het om een speciale uitvoering gaat, maar wordt ook het serienummer vermeld.

Van deze speciale editie verschijnen wereldwijd namelijk maar 99 exemplaren en er komen enkele naar ons land. De prijs van het pakket ligt tussen de 13.827 en 18.222 euro, afhankelijk van de basisuitvoering van de Z4.

Bron: autovisie

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 8212

2 6800

1 COMMENTAAR

Laat een reactie achter