Video’s van de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer

Video’s van de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer

2 1912

Hier heb je de eerste filmpjes van de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer. Als eerste de officiële launchfilm. In het tweede filmpje wordt wat meer ingegaan op de details van de eerste BMW met voorwielaandrijving. Hierbij komen enkele ontwerpers van BMW aan het woord.

De eerste BMW 2 Serie Active Tourer bewijst dat compacte afmetingen, functionaliteit en variabiliteit samengaan met dynamisch design en rijplezier. Daarmee is dit model de perfecte gezinsauto die is voorbereid op sportieve activiteiten, reizen en de hoge eisen die u aan dagelijks gebruik stelt, met de dynamiek die je van een BMW kan verwachten.

Bron: BMW

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 8212

2 14667

2 COMMENTAAR

  1. De maatschappij verandert en snel….BMW herkent die trend en past zich aan of gaat mee….Vroeger waren de prestatie gerichte yuppen de doelgroep nu beleveren ze ook de generation Next de praktisch idealisten en creative cultures die meer gericht zijn op confort en convenience, niet meer het doel is belangrijk maar de weg ernaar toe ,veel ruimte licht en een loungy atmosfeer voor de nieuwe wereldverbeteraars die ook BMW gaan rijden Prachtig om te zien een nieuw platform helemaal klaar voor driecilinders en brandstofcellen de wereld verandert! En het begon schoorvoetend met de 5 gt en de i3….zoals Thomas Kuhn in 1950 al postuleerde// Old paradigms eventually get inoperable as their avocats and masters die// deze toekomst kan voor mij niet snel genoeg beginnen ,heb als verstokte 40 jaren! bmw rijder ook de stap gemaakt naar i3 en wil never nooit meer terug naar de oude teerstokers…..okay een uitzondering dan die i8 is wel bloedje mooi maar die komt naar verloop van tijd vast wel met een fuelcell op de markt.

  2. @arretje Haha, mooi betoog! ben heel benieuwd naar de i3 (en ook de i8). Heb het genoegen gehad om onlangs in de huidige 330i hybrid te rijden. Ook vol electrisch, erg goed! veel power en sesatie van de zes cilinder!

    Ik vind juist dat BMW zichzelf steeds meer kapot aan het maken is. Niet door elektrische motoren te bouwen (Motoren is de middle name tenslotte) maar door zoveel niches te te vullen. Daarbij vind ik het mondiale design wat je op steeds meer BMW’s ziet erg slap geworden. Wat mij betreft had bmw een voorbeeld kunnen nemen aan de 911: design evolutie met technische revolutie.

Laat een reactie achter