BMW 3 Serie Carbon Sport Edition

BMW 3 Serie Carbon Sport Edition

6 1440

BMW brengt de BMW 3 Serie Carbon Sport Edition. Een waardig afscheid van de succesvolle huidige generatie BMW 3 Serie Sedan. De Carbon Sport Edition is een uiterst complete en sportieve BMW, enkel verkrijgbaar met zescilinder lijnmotor. Dit motorconcept heeft zijn stempel gezet op de merkhistorie en zal dit ook in de toekomst blijven doen. Om dit nog eens te benadrukken is deze ‘Limited Edition’ niet alleen verkrijgbaar als 325i en 330i maar ook als 335i met BMW’s nieuwste TwinPower Turbo technologie.

Zoals het een eerbetoon betaamt, is de BMW 3 Serie Carbon Sport Edition voorzien van allerlei onderscheidende zaken die van het model (Sedan en Touring) een echte liefhebbersauto maken. Alle varianten zijn naast van een krachtige zescilindermotor tevens voorzien van automatische transmissie, 19-inch lichtmetalen wielen, uit het gamma van BMW’s gespecialiseerde accessoire afdeling, BMW Performance, en M Sportpakket.

De gelimiteerde editie is verder uitgerust met onder meer xenonverlichting, automatische airconditioning, navigatiesysteem Professional, lederen bekleding, M Sportstuurwiel met schakelpaddles en een hifi-systeem van Harman Kardon. Leverbare kleuren zijn Saphirschwarz en Azuritschwarz, beide metalliclakken.

De BMW 3 Serie Carbon Sport Edition is ondanks zijn rijke, sportieve uitrusting en ongeacht de gekozen motorvariant, aantrekkelijk geprijsd. De 325i Carbon Sport Edition kost als Sedan 49.995 euro, de BMW 330i Carbon Sport Edition kost 54.495 euro. Topversie is de BMW 335i Carbon Sport Edition met een prijs van 61.995 euro. De Touring kost telkens 2.000 euro extra. Het feit dat er slechts 150 stuks gebouwd worden, zorgt ervoor dat de auto een unieke verschijning zal blijven.

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10256
video

2 4484

6 COMMENTAAR

  1. Nee hoor, die gaat ook uit productie, als ie dat al niet is. De opvolger zal een geblazen V6 motor krijgen.

  2. De 325i en de 330i zijn de laaste ongeblazen 6 cilinders uit de 3 Serie.. Dus zoon verkeerde aankoop is dit niet!

Laat een reactie achter