BMW erkend toeleveranciers voor innovaties

BMW erkend toeleveranciers voor innovaties

2 2319

De BMW Group heeft de eerste BMW Supplier Innovation Award gepresenteerd. In totaal werden negen toeleveranciers erkend voor uitstekende innovaties.

Met deze nieuwe award wil BMW laten zien dat innovatie cruciaal is voor het succes van het bedrijf. Hechte samenwerking met toeleveranciers is van groot belang voor de BMW Group om vooraan te lopen op het gebied van ontwikkeling en innovatie.

Dr. Herbert Diess, member of the Board of Management van BMW AG, verantwoordelijk voor  inkoop en Supplier Network legt het uit:,, Onze toeleveranciers zijn zeer belangrijke partners voor ons. Zij leveren een essentiële bijdrage aan het succes van BMW. We hebben besloten om de BMW Supplier Innovation Award  te creëren om onze partners te eren voor hun bijdrage. Het geeft ons ook de mogelijkheid om deze toeleveranciers  aan het publiek te presenteren en om ze te motiveren ook in de toekomst een grote innovatieve bijdrage te leveren aan het succes van BMW”.

De BMW Group heeft de prijzen  gepresenteerd in negen verschillende categorieën. Dit zijn: Efficiënt Dynamics, lightweight construction, Connected Drive, “New Technology Experience”, maximum customer benefit, quality, productivity and sustainability en de special prijs “Innovation New Business Model”.

De winnaars van de eerste BMW Supplier Innovation Award zijn:

Efficient Dynamics

ZF Friedrichshafen AG: 8HP ECO PRO mode automatische versnellingsbak.

 

Lightweight construction

Novelis AG: Aluminium sandwich alloys.

Connected Drive

Autoliv B.V. & Co. KG: Image-based driver assistance system.

New Technology Experience

ZIZALA Lichtsysteme GmbH: Adaptieve volledige-LED koplampen.

Maximum customer benefit

Brose Fahrzeugteile GmbH & Co. KG: Smart opener.

Quality

NIPPON SEIKI CO., LTD: Full-colour head-up display.

Productivity

Schuler AG Compact: Crossbar servo-press.

Sustainability

Dürr AG: Dry separation.

Special prize: Innovation New Business Model

Pandora Media, Inc.: Extend Pandora app with BMW/MINI interface.

Bron: BMW Group

 

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10234

2 COMMENTAAR

  1. Nu ben ik wel benieuwd: Geef je je belangrijkste leverancier deze, overigens terechte, awards. Maar wie wint ze volgend jaar dan? Bedoel, je kan toch niet meerdere keren dezelfde award blijven winnen als je geen competitie hebt?

  2. Dit zijn natuurlijk niet de enige toeleveranciers van BMW. En volgend jaar zijn er natuurlijk weer heel wat nieuwe dingen bedacht.

Laat een reactie achter