Première Mission Impossible in BMW Welt

Première Mission Impossible in BMW Welt

0 1823

BMW is de grote autoleverancier voor de nieuwe blockbuster Mission Impossible IV Ghost Protocol. Dit was al bekend. Op het grote scherm rijdt hoofdrolspeler Tom Cruise in de BMW Vision EfficientDynamics Concept. 

Maar ook de nieuwe 6 Serie Cabrio speelt een rol. En we hebben al meer BMW’s gespot. Een X3 (F25) doet mee. En als je heel goed kijkt naar de trailer zie je zelfs een oudere BMW 3-serie cabrio (E36) voorbij flitsen. Nu is bekend geworden dat de grote première van de film plaatsvindt in het BMW Welt in München. Aanwezig zullen zijn, naast alle voertuigen die in de film gebruikt zijn, Tom Cruise, Paula Patton, Simon Pegg en regisseur Brad Bird. Vanaf 10 december zullen alle gebruikte auto’s in het BMW Museum te zien zijn.       

Uwe Ellinghaus (Leider Markenführung BMW und BMW Group Marketing Services):,,Meerdere BMW’s zijn in deze film onderweg met de acteurs in een spectaculaire missie. Daarom zijn we ook blij dat we in samenwerking met Paramount en de crew de première hier in München kunnen vieren.”

http://www.youtube.com/watch?v=qbtS2SskGsw

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter