BMW X1 nu al 300.000 x verkocht! Succes wordt beloond.

BMW X1 nu al 300.000 x verkocht! Succes wordt beloond.

0 1348

De BMW X1 is de 4e telg en jongste telg uit de BMW X modellijn. Net als zijn grote broers is ook de BMW X1 bijzonder geslaagd. Sinds 2009 heeft BMW 300.000 BMW X1’s verkocht. Een indrukwekkende prestatie. De BMW X1 is lange tijd het enige voertuig in zijn klasse geweest binnen het premium compact segment. De enorme populariteit van de X1 zowel in Duitsland als in een groot aantal andere auto-markten over de hele wereld is het schoolvoorbeeld van een succesvolle compacte SUV. 


De BMW X1 heeft in twee en een half jaar tijd vele nationale en internationale prijzen gekregen voor het gedurfde ontwerp, rijeigenschappen en een hoog veiligheidsniveau. Direct na zijn de introductie is de BMW X1 benoemd tot off-roader van het jaar in de “Crossover” categorie door de lezers van “OFF ROAD” magazine. Bijna tegelijkertijd heeft het Italiaans tijdschrift “Quattroruote” de X1 uitgeroepen tot “Nieuwe Auto van het Jaar 2010”.

De BMW X1 werd tevens bekroond met de “Auto Trophy” door de Duitse publicatie in “Auto Zeitung”, en in het daaropvolgende jaar pakte de “Design Trophy” uit hetzelfde tijdschrift, de “Red dot Award. De X1 heeft ook de “Auto Bild Design Award” in de “SUV en All-Wheel-Drive” categorie gewonnen. nog meer prijzen zijn toegekend door de “Wertmeister 2010” (Value Champions) rankings, eveneens uitgegeven door “Auto Bild”. De hoogst mogelijke score van vijf sterren in de Euro NCAP crash test bevestigd de uitstekende bescherming van de inzittenden en uitgebreide veiligheidsvoorzieningen die door de BMW X1 wordt geboden.

Het interieur van de BMW X1 biedt vijf volwaardige zitplaatsen en een breed scala aan interieur variaties. Door het neerklappen van de standaard 40:20:40 opklapbare achterbank, kan de bagageruimte worden uitgebreid van 420 tot 1.350 liter.

Nu ook met ConnectedDrive

Sinds kort is ook de BMW X1 ook leverbaar met ConnectedDrive. Het aanbod van nieuwe functies zorgt voor meer comfort, veiligheid en in-car infotainment met innovatieve diensten die ongeëvenaard zijn bij de concurrentie. Denk aan: BMW Assist telefonische inlichtingendienst en Real time verkeersinformatie. Als je een iPhone bezit biedt de integratie van de iPhone in combinatie met de BMW Apps de mogelijkheid voor ontvangst van internet radio stations en het gebruik van Facebook en Twitter in de auto.

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter