De Mooiste M-weg van Nederland

De Mooiste M-weg van Nederland

1 2067

Geboren op het circuit, thuis op alle wegen: het credo van de BMW M modellen. Geïnspireerd door de autosport voldoen deze zeer exclusief uitgevoerde BMW modellen zelfs aan de hoogste eisen op het gebied van wendbaarheid, dynamiek en vermogen. En deze BMW M modellen komen natuurlijk het beste tot hun recht op een mooie weg. Wat is jouw favoriete weg in Nederland?

Samen met jullie stelt BMW M een overzicht samen van de mooiste M-wegen van Nederland. Ken jij een traject waar de wendbaarheid, de dynamiek en het vermogen van een BMW M model het beste benut kunnen worden? Als je het snelwegennet verlaat, ontdek je ook in ons land wegen die een geweldige rijervaring koppelen aan unieke vergezichten en karakteristiek landschap. Die elementen zijn de belangrijkste criteria voor “De mooiste M-weg van Nederland.”

Maak een impressie van jouw mooiste M-weg (als foto, video, schets of andere creatieve uiting in maximaal 20 MB) en geef aan waarom dit volgens jou de mooist M-weg is. Deel jouw inzending vervolgens met je vrienden via Facebook en nodig ze uit om ook deel te nemen. De mooiste en meest creatieve inzendingen worden beloond met één van de prachtige prijzen, waaronder 2 startplaatsen voor de BMW M Experience.

Veilig rijgedrag en het respecteren van de verkeersregels staan voorop. Dit zijn dan ook twee aspecten waar BMW M rekening mee zal houden bij het beoordelen van de inzendingen. Alle informatie is hier te vinden. 

Bron: BMW M

VERGELIJKBARE ARTIKELS

3 14108

1 COMMENTAAR

Laat een reactie achter