Eerste BMW i3’s uitgeleverd aan klanten

Eerste BMW i3’s uitgeleverd aan klanten

3 2069

Vanaf vandaag is de nieuwe BMW i3 in de meeste Europese landen te koop. De eerste Duitse klanten hebben gisteren al hun elektrische BMW in ontvangst genomen in BMW Welt in München.

De sleutels werden tijdens een speciale ceremonie officieel overhandigd door Ian Robertson, Member of the Board of Management of BMW AG, Sales and Marketing BMW en Roland Krüger, Senior Vice President, Head of Sales and Marketing Germany for the BMW Group.

P90139528

“Vandaag markeert een mijlpaal in de geschiedenis van de BMW Group, als we onze eerste BMW i premium elektrische auto’s aan de klanten overhandigen. Daarbij brengen we duurzame mobiliteit op de wegen”. Aldus Ian Robertson.

De BMW i3 is het eerste grotendeels van met carbon versterkt kunststof gemaakt model van het nieuwe submerk BMW i dat zich volledig richt op duurzame mobiliteit. De BMW i3 is het eerste volledig elektrisch aangedreven premiummodel dat in serie wordt geproduceerd.  Met zijn 125 kW (170 pk) sterke elektromotor, dynamische uitstraling, en geavanceerde voertuigarchitectuur biedt de BMW i3 alles wat van een BMW wordt verwacht. De nieuwe BMW i3 is dus vanaf vandaag op de Nederlandse markt.

P90139534

Bron: BMW

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 9531

1 6896

3 COMMENTAAR

  1. Die bijtelling zal me worst wezen,wat ik veel belangrijker vind is dat de Nederlandese importeur zich niet het kaas van het brood moet laten eten door Noren en Duitsers die ons weer eens voorgaan…maar het is het wachten zeker waard heb gisteren zelf gereden en het is fantastisch wat een acceleratie en wegligging heeft dat bakkie!!! levering vanaf week 50 is me beloofd dus dat worden nog drukke tijden rondkerst daar bij BMW!!

Laat een reactie achter