Eerste nieuwe BMW 3 Serie (F30) racer

Eerste nieuwe BMW 3 Serie (F30) racer

3 1356

Op 31 maart zullen in Zuid Afrika de eerste nieuwe BMW 3 Serie raceauto’s worden ingezet.

Er zijn op dit moment twee 335i’s geprepareerd voor de Wesbank Super series. De auto’s zijn klaargemaakt door  ADF Motorsport die op het circuit van Kyalami zitten met hun bedrijf.

De samenwerking tussen ADF Motorsport en Afrox  zit nu in het vijfde jaar en Anthony Taylor zet zijn relatie als brand ambassador voort. In 2010 won hij zijn derde titel in de Bridgestone Production Car Championship met Afrox reclame op de motorkap van zijn BMW racer. In het volgende jaar, heeft Afrox haar betrokkenheid in de autosport uitgebreid en zijn er, samen met BMW en ADF Motorsport, tal van successen gevierd.

ADF Motorsport Team Manager Donovan van Heerden zei: “Het is altijd belangrijk geweest voor ons om op lange termijn samen met onze partners te werken. De samenwerking met Afrox en BMW M Performance Parts is hier het perfecte voorbeeld van. Van de Bridgestone Production Car titel in 2010 tot en met de vele overwinningen in het kampioenschap van 2011: we hebben samen vele successen bereikt. We zullen alles doen wat in onze macht ligt om ervoor te zorgen dat dit ook het geval is in 2012 met de nieuwe BMW 335i F30. Het is fantastisch om te kunnen rekenen op onze technische partners, zoals Castrol Edge en Akropovic uitlaatsystemen die ook hongerig zijn naar succes.”

“In 2012 staat BMW M Performance Parts voor een grote stap in onze samenwerking met ADF Motorsport,” zegt Chris Joy, Manager BMW Aftersales Lifestyle en accessoires bij BMW Zuid-Afrika. “We zijn enthousiast bij het vooruitzicht van de ondersteuning van de Team Afrox BMW’s op één van onze meest spannende seizoenen samen.”

De auto’s zijn voorzien van een volledig aangepast sportonderstel en natuurlijk een stevige rolkooi. Opvallend is de gewoon werkende verlichting op de auto’s.

Bron: bimmerpost.com

VERGELIJKBARE ARTIKELS

3 14387

2 10228

3 COMMENTAAR

  1. Lijkt me vrij logisch dat de lampen het doen, daar zijn ze toch voor 🙂 En als je dan een inhaalmanoeuvre wilt gaan uithalen is het wel handig als je even kan seinen met groot licht!

  2. Maar dan zou je niet in schemer kunnen rijden. Achterlichten werken toch wel altijd? (remmen)

Laat een reactie achter