Robijnrode Rolls-Royce Phantom Ruby: one of one

Robijnrode Rolls-Royce Phantom Ruby: one of one

0 1630

Er is exclusief en er is écht exclusief, maar er is niet meer exclusief dan dit, een Rolls-Royce Phantom die betiteld wordt met “Ruby motif – one of one” geborduurd in het deksel van de handschoenkastje.

Robijnen zijn al lang een symbool van liefde, energie en kracht. In sommige Aziatische culturen wordt soms een kleine robijn in de funderingen van een gebouw geplaatst om kracht en stabiliteit te waarborgen. Bekijk hier de one-of-a-kind Rolls-Royce Phantom Ruby, het idee kwam van Kadhim Al Helli, de Rolls-Royce brand manager van Abu Dhabi Motors. De auto werd met de hand gemaakt door het Bespoke team van de Rolls-Royce in Goodwood, Engeland.

21198791201846427759

THE RED STUFF

De buitenkleur is afgewerkt in Merlot Red Mica en in het interieur wordt het robijn-thema uitgevoerd in een two-tone rood en wit leer met rode contrast stiksels op de stoelen en lamswollen matten. Met robijn inlegwerk op de hoofdsteunen en het dashboard, en gebleekt wit hout-fineer maken het geheel op uiterst luxe wijze af.

De Ruby special Phantom zal te koop worden aangeboden bij Abu Dhabi Motors. Er wordt geen melding gemaakt van iets simpels als een prijs. Als je het al moet vragen kun je hem je niet veroorloven.

Bron: Rolls-Royce

 

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter