Rolls-Royce Bespoke..

Rolls-Royce Bespoke..

2 1541

Naast BMW (incl BMW Motorrad) en MINI heeft BMW Group nog twee andere merken onder haar hoede: Husqvarna Motorfietsen en het fameuze Rolls-Royce Motor Cars. In deze blog duiken we in het Rolls-Royce Bespoke programma.

Rolls-Royce Motor Cars staat bekend om zijn buitengewone kwaliteitsbeleving en uitzonderlijke luxe. Het merk staat bovenin de automobiele hierarchie en is, sinds het in handen is van BMW, flink aan het groeien.

Bespoke Program

Naast het ontwikkelen van nieuwe modellen zoals de Rolls-Royce Ghost heeft het merk uit Goodwood (Sussex, Engeland) zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in super individuele limousines. Deze zogenaamde ‘Bespoke’ uitvoeringen worden samen met de klant samengesteld en gaan verder dan het bekende ‘Individual’ programma van BMW.

Rolls-Royce Bespoke

Alles lijkt mogelijk in het Bespoke programma. Voorbeelden zijn heel divers en uniek zoals ton-sur-ton picnic sets die exact matchen met de interieur en exterieur kleuren van de auto. Handgemaakte koffersets of customized opbergruimtes in het interieur zijn voor het Rolls-Royce Bespoke team geen enkel probleem.

Rolls-Royce Bespoke program

Rolls-Royce wil het Bespoke team in 2011 uitbreiden naar 50 full time medewerkers. De vraag naar Bespoke lijkt een blijvende trend te zijn geworden.

 

 

 

 

 

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 COMMENTAAR

Laat een reactie achter