Rolls-Royce Ghost in “two-tone” op Genéve

Rolls-Royce Ghost in “two-tone” op Genéve

Op de Autosalon van Genéve steelt de Rolls-Royce Phantom Series II de show. Maar het prestige merk neemt nog een verrassing mee. Een hele speciale Rolls-Royce Ghost.

Klanten, dealers en de media zijn verheugd met de presentatie van één van de eerste exemplaren van een two-tone Rolls-Royce Ghost. Een op maat gemaakte optie die voor de eerste keer dit jaar wordt aangeboden als aanvulling op de populare two-tone Phantom modellen.

Afgewerkt in Infinity Black, met een Cassiopeia Silver two-tone bovenzijde, is de Geneefse Ghost  voorzien van een interieur ontwerp dat het two-tone thema perfect weerspiegelt. Seashell hemelbekleding en luxe zwart lederen frames, zwart gebeitst essen fineer waarin stalen striping met zorg zijn verwerkt. Speciale dorpellijsten met een plaatje waarop staat dat deze auto speciaal is voor de autosalon van Genève 2012. De laatste luxueuze touch is lamswol vloermatten waarin je voeten lekker in wegzakken aan het einde van een vermoeiende dag door het lopen door de hallen van Genève.

“Of het nu een Ghost of Phantom is, een Rolls-Royce is een kunstwerk die past in de luxe collecties van onze klanten samen met jachten, helikopters en fijne juwelen,” aldus Torsten Müller-Ötvös, CEO van Rolls-Royce Motor Cars. “Dus ik ben erg blij dat we nu in staat zijn om two-tone opties aan te bieden voor de Ghost maar ook voor de Phantom.”

Een tweede twee-tone Rolls-Royce Ghost is onlangs besteld door een klant uit het Midden-Oosten. Deze auto heeft een opvallende kleurenschema dat begint met Baynunah Brown, met Arizona Sun op de motorkap,  rondom de ramen, het dak-en bagageruimte. Een vergulde Spirit of Ecstasy en dubbele coach-lijn in goud maken het ontwerp af.

Bron: Rolls-Royce

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 10218

1 13571

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter