Rolls-Royce opent showroom in Brazilië

Rolls-Royce opent showroom in Brazilië

0 1544

Rolls-Royce blijft uitbreiden en heeft daarom nu ook de eerste dealer geopend in Latijns-Amerika. Het Braziliaanse Sao Paulo krijgt een dealer met een 500 vierkante meter grote showroom.

Midden in São Paulo opent de eerste Latijns-Amerikaanse showroom van elitemerk Rolls-Royce haar deuren. De Via Italia Group kreeg van het hoofdkwartier van Rolls-Royce groen licht om de eerste dealer in deze regio te openen. De dealer gaat alle varianten van de Phantom en de Ghost leveren en kan de klanten ook helpen met het kiezen van de opties in het Bespoke-programma van het automerk.

Volgens de Britse autobouwer heeft de regio een enorme economische groei meegemaakt en is er een groeiende vraag naar luxeproducten. “Rolls-Royce blijft uitbreiden in snelgroeiende markten en daarom is het passend dat we nu ook aanwezig zijn in Brazilië”, zo meldt Rolls-Roycebaas Torsten Müller-Ötvös.

De showroom heeft de uitstralling die je van Rolls-Royce mag verwachten. Leer, hout en tapijt zijn de belangrijkste materialen in de showroom en er is werk van gemaakt om zoveel mogelijk buitenlicht in de showroom te laten binnenkomen.

Bron: Rolls-Royce

 

 

 

Torsten Müller-Ötvös opent zelf de nieuwe vestiging. “Ik ben zeer blij de opening van onze eerste showroom in Latijns-Amerika te kunnen aankondigen”.

 

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter