Zinoro 1E: elektrische BMW X1 voor China

Zinoro 1E: elektrische BMW X1 voor China

3 2935

Guangzhou Motor Show in China laat de nieuwe Zinoro 1E zien. Zinoro is het nieuwe merk dat BMW in samenwerking met Brilliance op de Chinese markt brengt. 

Deze nieuwe Zinoro 1E lijkt dus sprekend op de BMW X1. Logisch want dat is ook de basis voor deze Chinese auto. De auto was al een paar keer gespot tijdens testwerk, maar nu is het doek ervan af. Uiteraard is de 1E ontdaan van de speciale BMW kenmerken zoals de nieren en hebben ze een eigen aangezicht bedacht. Ook van binnen is het gewoon de BMW X1, maar dan met een ander logo op het stuur.

Zinoro-1E-BMW-X1-China-Elektro-SUV-Guangzhou-2013-01

Maar het meest interessante aan deze auto is wel de aandrijving. Er is gekozen om de techniek van de BMW ActiveE te gebruiken. Jawel de elektrische praktijktestauto van BMW. Precieze gegevens zijn nog niet naar buiten gekomen over bijvoorbeeld het vermogen of de actieradius op een vol accupakket.

Wat we wel weten is dat de auto alleen voor China bestemd is en niet in andere landen zal worden aangeboden. Ook is de auto niet te koop. Hij kan alleen geleased of gehuurd worden.

Bron: bimmertoday.de

VERGELIJKBARE ARTIKELS

3 COMMENTAAR

Laat een reactie achter