BMW Classic gaat tijdelijk dicht

BMW Classic gaat tijdelijk dicht

0 1757

BMW Classic zal in verband met een grote verbouwing tot maximaal 2 jaar gesloten zijn. Het kantoorpersoneel verhuist naar een andere locatie.

Moderniseren

Een belangrijke reden voor het sluiten van BMW Classic, voorheen BMW Mobile Tradition, is ruimtegebrek. Er komen steeds meer auto’s in aanmerking voor stalling in de grote collectie van BMW Classic. Het kantoorpersoneel zal binnenkort naar een andere locatie worden verhuist. Het prachtige gebouw van BMW Classic in München -een voormalig pakhuis- zal tevens grondig worden gerenoveerd en gemoderniseerd.

BMW Classic diensten

Naast het BMW Museum verzorgt BMW Classic de renovatie van klassieke BMW’s, ook voor particulieren. De BMW Classic collectie is normaal niet toegankelijk voor publiek maar bij hoge uitzondering wordt er in specifieke gevallen toegang tot het BMW erfgoed verleend. Wel toegankelijk is het omvangrijke digitale archief en kun je specifieke classic onderdelen en origineel historisch drukwerk aanschaffen. Wil je een officieel certificaat van BMW AG voor je klassieker? dan kun je dat hier aanvragen: BMW Classic Certificate

 

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter