Hybride BMW 7 Serie gespot

Hybride BMW 7 Serie gespot

0 3096

De nieuwe BMW 7 Serie die in 2015 op de markt moet komen onder de interne banaming G11 wordt de laatste tijd al vaker gezien tijdens het testen. Nu is er ook een hybride versie gespot. 

Uiteraard komt de nieuwe BMW 7 Serie met een keur aan acht en zescilinder motoren, maar de nieuwe G11 zal ook de eerste 7 Serie worden met een viercilinder. Dit is mogelijk door het gebruik van vele lichte materialen, zoals carbon en aluminium in combinatie van de steeds verder stijgende prestaties van de BMW viercilinder motor. Maar ook een hybride zit er (opnieuw) aan te komen. AutoVisie lezer Arjan van Gemerden heeft de auto in betrapt met Hybrid Test Vehicle stickers op de portieren. 

thumb (1)

We weten nog niet welke technieken achter het plaatwerk schuilgaan, maar het huidige recept van de ActiveHybrid 7 zal hoogst waarschijnlijk niet worden overgenomen. Denk eerder aan de techniek van de BMW X5 eDrive die ook nog gepland staat voor volgend jaar. Een viercilinder met 240 pk en 340 Nm koppel met een elektromotor met 95 pk en 250 Nm. 

Bron: AutoVisie

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter