Opnieuw Upgrade Editions bij BMW

Opnieuw Upgrade Editions bij BMW

1 7831

BMW introduceert Upgrade Editions voor de 1 Serie (3- en 5-deurs) en de 3 Serie (Sedan, Touring en de nieuwe Gran Turismo). Kopers van een Business uitvoering krijgen kosteloos een ‘upgrade’ naar een Executive uitvoering en kopers van een Executive uitvoering krijgen zonder meerprijs een High Executive uitvoering. Ook voor zakelijke rijders een interessant aanbod, omdat maar liefst tien varianten van de BMW 1 en 3 Serie in de 20% bijtellingscategorie vallen.

De Upgrade Edition biedt een selectie van de meest gewaardeerde opties die zowel meer comfort als nog meer rijplezier bieden. Bij de BMW 1 Serie (zowel 3- en 5-deurs) betekent de ‘upgrade’ van Business naar Executive extra’s als koplampsproeiers, Park Distrance Control, regensensor, lichtsensor, Xenon lampen en daarnaast een zeer uitgebreide climate control met links en rechts gescheiden bediening. Bovenop het voordeel dat het Business pakket al biedt, komt het voordeel van de Executive-uitvoering. Dat kan oplopen tot 3.261,- euro.

1 Serie

High Executive

De opstap van Executive naar High Executive is zo mogelijk nog groter als het gaat om comfort en rijplezier. Lederen bekleding, verwarmbare stoelen en het zeer uitgebreide navigatiesysteem Professional behoren dan tot de uitrusting. Ook beschikt de  bestuurder over tal van mogelijkheden om applicaties van iPhone/iPod te koppelen via BMW Connected, waardoor bijvoorbeeld Facebook, Twitter en internetradio onderweg beschikbaar zijn. En de auto is voorbereid voor BMW ConnectedDrive als poort naar BMW Online, BMW Assist en BMW Internet. Het voordeel kan afhankelijk van de uitvoering lopen tot 5.377,- euro.

P90113751

BMW 3 Serie Sedan, Touring en Gran Turismo

Bij de ‘upgrade’ van Business naar Executive bij de BMW 3 Serie kan het voordeel oplopen tot 3.791,- euro met extra’s als omlijsting van de zijruiten in mat chroom, koplampsproeiers, Park Distance Control), Xenon lampen, regensensor, lichtsensor, en links en rechts gescheiden te bedienen climate control. De opstap voor kopers van een BMW 3 Serie Executive naar High Executive vertaalt zich in een zeer complete uitrusting met onder meer lederen bekleding (Dakota), het uitgebreide navigatiesysteem Professional en online mogelijkheden met BMW Connected Drive. De koper profiteert van een voordeel dat kan oplopen tot 6.023,- euro.

Bron: BMW Nederland

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 7852

2 14293

1 COMMENTAAR

Laat een reactie achter