Opvallende MINI U.S.A. campagne

Opvallende MINI U.S.A. campagne

0 996

Iedereen weet dat de Amerikanen gek zijn op grote auto’s met automatische transmissie. Sinds de MINI aan de overkant van de grote plas is geïntroduceerd lijkt dat iets te veranderen. Tenminste wat de grootte van de auto betreft. De MINI doet het uitstekend in de Verenigde Staten. Alleen wordt het merendeel nog steeds als automaat verkocht.

MINI USA heeft een nieuwe reclame campagne bedacht om de mensen in een MINI met handgeschakelde vesnellingsbak te krijgen: MINI Manualhood. De campagne houdt onder andere in dat de voordelen van de handbak worden toegelicht zoals een lager verbruik, betere controle over de auto, lagere prijs, betere prestatie’s en technieken zoals Hill Start Assistance.  Maar ook wordt er een soort cursus gegeven:  ”hoe rij ik met een handgeschakelde auto”… Tja die Amerikanen..

Vanaf halverwege Augustus krijgen de MINI dealers in de VS een “Manualhood-kit” waarin een “MINI Manual Driving School” set zit voor een rijders training. Andere hebbedingen in deze kit zijn een setje matten, buttons, deur magneten, achterklep stickers en een “manualhood” handboek.

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter