Spotify-app via BMW ConnectedDrive en MINI Connected

Spotify-app via BMW ConnectedDrive en MINI Connected

2 4814

BMW en MINI maken toegang tot Spotify in de auto mogelijk. ’s Werelds grootste digitale ‘muziek streaming’-dienst is daarmee niet langer voorbehouden aan computers, smartphones, tablets en home-entertainmentsystemen. BMW en MINI rijders met een iOS-smartphone en BMW ConnectedDrive of MINI Connected in de auto kunnen nu ook genieten van alle mogelijkheden die Spotify biedt.

De app van Spotify is aangepast voor het gebruik in auto’s van BMW en MINI. Spotify-abonnees hebben bovendien toegang tot hun persoonlijke bestanden en lijsten. Dat betekent:

  • Luisteren naar zelf geselecteerde tracks en de eigen afspeellijsten, en toegang tot Spotify Radio en Spotify Browse om muziek te zoeken en te selecteren;
  • Weergave van lijsten en functies in hoge resolutie op de Control Display en het MINI  Centre Instrument;
  • Comfortabel en veilig te bedienen met de BMW iDrive Controller en de MINI Controller;
  • Premium-abonnees kunnen ook volop genieten van de hoge geluidskwaliteit (320 kbps) dankzij de high-end audiosystemen van BMW en MINI.

‘We zijn heel blij dat we Spotify nu aan berijders van BMW en MINI kunnen aanbieden’, aldus Jorge Espinel, Spotify’s vicepresident Global Business Development. ‘BMW ConnectedDrive is volledig compatibel met alle features van Spotify, zodat bestuurders veilig toegang hebben tot een enorm grote hoeveelheid muziek. Persoonlijke selecties aanklikken, browsen door speellijsten en luisteren naar Spotify Radio, het is allemaal mogelijk.’

Integratie van apps

De BMW Group loopt voorop met integratie van talrijke apps in de auto. Ze zijn geoptimaliseerd voor gebruik tijdens het rijden, zodat de bestuurder kan browsen en  selecteren met de BMW iDrive Controller en de MINI Controller. Alle functies zijn te zien op respectievelijk de centrale Control Display in de BMW en het Centre Instrument in de MINI.

P90169045

Spotify

Spotify biedt inmiddels meer dan 20 miljoen digitale muziektracks. De ambitie is om alles wat er wereldwijd aan muziek bestaat, overal en voor iedereen toegankelijk te maken. Spotify wil de portal zijn voor mensen die muziek willen ontdekken, zelf favoriete lijsten willen samenstellen en delen met vrienden. Uitvoerende artiesten zijn verzekerd van een faire vergoeding. Spotify is actief in 58 landen en telt meer dan 50 miljoen actieve gebruikers. Er zijn 12,5 miljoen betalende abonnees.

www.spotify.com

De app van Spotify is speciaal gecertificeerd door BMW voor veilig gebruik in de auto. De app maakt gebruik van de BMW Group A4A-technologie (Apps for Automotive) en is te downloaden via de Apple App Store voor mobiele apparaten met het besturingssysteem iOS.

Koppeling met BMW ConnectedDrive en de MINI Connected systemen gaat via de usb-aansluiting of via de mobiele telefoonhouder in de auto.

Bron: BMW Group Nederland

VERGELIJKBARE ARTIKELS

2 COMMENTAAR

Laat een reactie achter