BMW 3.0 CSL Hommage: elegante Motorsport.

BMW 3.0 CSL Hommage: elegante Motorsport.

2 2557

Op 22 mei 2015 zal de BMW Group een bijzondere BMW voor de eerste keer aan het wereldwijde publiek tonen op het Concorso d’Eleganza Villa d’Este: de BMW 3.0 CSL Hommage. Een eerbetoon aan de BMW 3.0 CSL, een tijdloze klassieker en een iconische BMW Coupe uit de jaren 1970.

De BMW 3.0 CSL Hommage is een knipoog naar de technische hoogstaande BMW 3.0 CSL met zijn lichtgewicht design en prestaties. De Hommage is gebaseerd op het karakter van het oudere model en zorgt er met hoogstaande moderne materialen voor om het verleden met het heden samen te laten komen in een nieuwe en spannende gedaante.

Het ontwerp van de BMW 3.0 CSL Hommage straalt pure dynamiek uit, met de carrosserie die omlijst wordt door opvallende spoilers, krachtige wielkasten en een prominente dak en achterspoiler. De flinke flanken dienen als een elegante tegenhanger van de duidelijk sportieve voor- en achterzijde. Subtiel en fijn gebeeldhouwde oppervlakken brengen dynamiek en exclusiviteit, terwijl het uitgebreide gebruik van koolstofvezel voor het onderste gedeelte het lichtgewicht design onderstreept.

IMG_7092-1024x768

Het interieur is rigoureus kaal gemaakt om het lichtgewicht concept te onderstrepen. Alle elementen in de cabine zijn absoluut essentieel en elk bestanddeel heeft een high-quality structuele of rijdynamische functie.

Op dit moment krijgen we alleen nog maar een teaser te zien, maar op 22 mei zullen we de complete BMW 3.0 CSL Hommage kunnen aanschouwen op het Concorso d’Eleganza Villa d’Este.

Bron: BMW

VERGELIJKBARE ARTIKELS

1 13608

2 COMMENTAAR

Laat een reactie achter