BMW Group partner van filmfestival in Berlijn

BMW Group partner van filmfestival in Berlijn

0 1750

De BMW Group is de belangrijkste partner van het 62e Internationale Filmfestival van Berlijn, die gisteren voor het derde achtereenvolgende jaar werd geopend. Ongeveer honderd BMW Group voertuigen zullen ervoor zorgen dat de sterren in stijl bij de rode loper arriveren.

Naast de huidige modellen, zoals de BMW 5 Serie Gran Turismo, BMW 7 Serie sedans en de gloednieuwe BMW 6 Serie Gran Coupe, zullen ook klassieke auto’s die zelf  zijn verschenen in films te zien zijn. Onder andere de BMW 326 Cabrio, te zien in films als “The Tin Drum” gemaakt in 1936, de BMW 501 “Isar 12” auto van “Funkstreife Isar 12” uit 1960, en de James Bond BMW Z8 uit “The World is Not Enough” die is uitgebracht in 1999.

Tijdens het filmfestival zullen tien Europese acteurs naar de gebeurtenissen worden gereden in MINI’s die ze zelf geconfigureerd hebben als onderdeel van de “EFP Shooting Stars – Europa’s beste jonge acteurs”-initiatief. De MINI’s wordt versierd met tot nadenken stemmende citaten en persoonlijke logo’s om het creatieve potentieelde van de jonge acteurs  te markeren.

Met uitzicht op de rode loper buiten de Berlinale Palace, zal de BMW Gouden Beer Lounge wederom dit jaar de ontmoetingsplek zijn voor filmmakers, sterren en media van over de hele wereld. De lounge in het Grand Hyatt Berlin beschikt over een speciaal ingerichte “TV hoek” voor interviews en commentaar.

Bron: BMW Group

VERGELIJKBARE ARTIKELS

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter