BMW 7 Serie LCI M Performance?

BMW 7 Serie LCI M Performance?

0 1610

Volgens BMW M topman Nitschke overweegt BMW een M Performance uitvoering van de BMW 7 Serie. De 7 Serie is sinds jaar en dag te verkrijgen met het M Sportpakket op zowel benzine als diesel uitvoeringen. Wilde je echter motorisch een stap verder gaan dan was je aangewezen op de BMW ALPINA B7. Daar is absoluut niks mis mee maar net de facelift op komst, en de M50d performance diesel in de schappen, liggen de kaarten voor BMW ditmaal anders.

Het is nog de vraag of ze het bekende M50d blok willen toepassen of dat ze met een M performance benzinemotor komen. Wij verwachten dat de diesel uitvoering voor de relatief zware 7 Serie het meest interessant is omwille van het grote koppel van dit motorblok.

Zoals we eerder al konden melden is het onwaarschijnlijk dat BMW de M performance versie een naam geeft als BMW M750d. Denk wel aan een type aanduiding als: BMW 750d xDrive. De naam M past niet goed bij een toplimousine als de 7 Serie. Het zal in ieder geval tot juli 2012 duren wanneer de facelift (LCI) van de F01 op de markt komt.  Indien er onverhoopt toch geen M Performance komt verwachten wij dat BMW wel M performance accessoires zal ontwikkelen voor de BMW 7  Serie LCI.

(Foto: Auto Express)

VERGELIJKBARE ARTIKELS

3 14694

2 10397

GEEN COMMENTAREN

Laat een reactie achter